Bessenslaatje met krab
Ingrediënten
- 100 g aardbeien
- 200 g vers gekookte prinsessenboontjes
- 100 g vers gekookte doperwten
- 1 bussel ijskegels of radijsjes
- 250 g gemengde bessen(rood
- wit
- blauw)
- frambozen en braambessen
- 2 kropjes radicchio rosso
- 1 blik krab
- Voor de vinaigrette :
- 50 g peterselie
- 50g bladspinazie
- 50 g kervel
- 6 eetlepels groene olijfolie
- 2 eetlepels vruchtenazijn
- 1 koffielepel vloeibare acaciahoning
- 1 eetlepel pijnboompitten
Bereidingswijze
Hak de schoongemaakte peterselie, kervel en spinazie zeer fijn in de keukenmachine.Voeg de olie, azijn, honing en pijnboompitten toe en laat nog even draaien op maximum snelheid tot je een mooi groene mousse krijgt. Verdeel de schoongemaakte radicchioblaadjes over vier borden en schik de uitgelekte en verkruimelde krab, bontjes, ijskegels, erwten en al het rode fruit en de bessen erop. Overgiet met de groene saus.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Over dit recept
- Aantal keer bekeken: 1356x