Bladerdeegpasteitjes met surimivulling

Ingrediënten

  • 4 bladerdeegpasteitjes
  • 4 surimikrabstaarten
  • 2 chalotjes
  • martini
  • 2 dl room
  • kurkuma
  • bindmiddel

Bereidingswijze

voorverwarmen ovenSnij de chalotjes fijn, snij de surimikrabstaarten in kleine blokjes, bak de chalotsnippers aan in wat vetstof in een steelpannetje. Voeg de surimiblokjes toe. Even laten aanbakken. Zet ondertussen de bladerdeegpasteitjes in de voorverwarmde oven. Blus de krabstaarten met een flinke scheut witte martini. Voeg de room toe. Laat een tiental minuutjes pruttelen. Binden en kruiden met kurkuma. De bladerdeegpasteitjes vullen met deze mengeling en opdienen.

Lekker recept? Dan zullen deze recepten je ook bevallen...


Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 298x

Jouw laatst bekeken recepten