Bloemkool op zijn vlaams met grijze garnalen
Ingrediënten
- 1 bloemkool
- 200 gram grijze garnalen gepeld
- 100 gramboter
- 4 hard gekookte eieren
- 1 eetlepel gehakte peterselie
- nootmuskaat en peper en zout naar smaak
- 4 eetlepels kookvocht van de bloemkool
Bereidingswijze
Zet de bloemkool op het vuur in koud wter.
Laat koken tot ze gaar is.
Plet de eieren met een vork.
Voeg kookvocht toe en breng op smaak met peper en zout en nootmuskaat.
Voeg roerend de gesmolten boter en tenslotte de peterselie toe.
Vverdeel de bloemkool over de borden.
Schep de saus erover en verdeel de garnalen.
Wat vind je van het recept? Geef je mening!
0 0Reageer zelf op dit recept
Jouw laatst bekeken recepten
Populaire recepten van vandaag
- Macarons
- Samurai Saus
- Smeuiige camembert uit de magnetron
- De te gekke vistaart van Jamie Oliver
- Kalkoen uit de römertopf, gevulde
- Paddestoelen-zuurkool-stamppot met blauwaderkaas
- Gestoofde kalfsschenkel uit de Romertopf
- Heerlijk verse room Bospaddestoelensoep
- Gestoofde kalkoenbouten
- Rollade uit de romertopf.