Bruchetta alla napoletana

Ingrediënten

  • 2 dunne ciabatta's (Italiaanse stokbrood); 2
  • 5 dl zongedroogde tomatenpuree (of zelf +-150 g zongedroogde tomaten een weinig olie mixen (die in olie zijn zachter dan die zonder olie om te mixen); 400 g mozzarella; 1 el gedroogde oregano (wilde marjolijn);1 a 2 bokaaltjes ansjovisfilets; 3 el olijfolie

Bereidingswijze

Snijd de ciabatta's diagonaal in dunne sneetjes en leg ze op een bakplaat (besprenkel ze even met olijfolie) en rooster even onder de grill.Besmeer de broodjes met zongedroogde tomatenpuree. Snijd de mozzarella in dunne plakjes en verdeel ze over de tomatenpuree. Leg op ieder broodje een ansjovisfiletje, strooi er basilicum over de kaas en besprenkel met enkele druppels olijfolie. Breng de broodjes in en voorverwarmde oven (200?C) tot de kaas gesmolten is (ongeveer 5 min.) en dien warm op.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 446x

Jouw laatst bekeken recepten