Buideltjes gevuld met ei, gehakt, spek en parmezaa

Ingrediënten

  • 8 dunne lichtgebakken flensjes
  • 3 eieren
  • 300 g rundergehakt
  • 100 g uitgebakken spekreepjes
  • 100 g geraspte Parmezaanse kaas
  • 4 el hollandaise saus
  • snufje cayennepeper
  • 2 el zachte boter
  • 2 el peterselieblaadjes

Bereidingswijze

verwarm de oven voor op 180 gradenBak een omelet van de 3 eieren en snijd de omelet daarna in reepjes. Maak van het gehakt kleine balletje en bak deze in wat boter mooi bruin. Leg de koude flensjes op het werkvlak en bestrijk ze met wat zachte boter. Bestrooi ze met wat peterselieblaadjes. Leg nu in het midden een paar gehaktballetjes, de uitgebakken spekreepjes en de reepjes omelet. Giet hierop een lepel van de hollandaisesaus met een snufje cayennepeper en vouw de pannenkoekjes tot een buideltje. Bind ze dicht met een stukje touw of als u het heeft een lintje van even gekookte prei. Zet de buideltjes op vetvrij papier op een ovenschaal, bestrooi ze met Parmezaanse kaas en bak de buideltjes in ca. 5 min. goudbruin en warm in de oven.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha