Ciabattina-toast met paprikasalade

Ingrediënten

  • ? 2 ciabattina (Italiaans brood
  • pak a 3 stuks)
  • ? 2 teentjes knoflook
  • ? 4 eetlepels olijfolie
  • ? 8 pitloze witte druiven
  • ? 8 plakjes parmaham
  • ? 1 potje paprikasalade (Italia peperonata
  • 190 g)

Bereidingswijze

Oven voorverwarmen op 225 ?C. Ciabattina's in 6 min. afbakken. Knoflook pellen, uitpersen en door olie roeren. Olijven in dunne plakjes snijden. Oven overschakelen op grill. Ciabattina's opensnijden. Broodhelften bestrijken met knoflookolie en onder grill roosteren tot ze goudbruin zijn. Beleggen met parmaham. Paprikasalade erover verdelen. Bestrooien met versgemalen peper en garneren met olijfplakjes.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha