Cocktail van grote garnalen met whisky

Ingrediënten


Bereidingswijze

Bleekselderij in om leggen, kokend water erop schenken en na 1 minuut , bleekselderij in vergiet laten uitlekken. Van veldsla eventueel worteltjes verwijderen, rucola grof scheuren.. Bleekselderij met veldsla en rucola mengen. Dressing kloppen van 5 el olie, 2 el whisky, mosterd, dragon en zout en peper naar smaak Garnalen in de koekenpan in est van olie op vuur gaarbakken., af en toe omscheppen. Rest van de whisky over garnalen druppelen en op hoog vuur laten verdampen. Whiskydressing opkloppen en door sla scheppen. Sla over zes grote wijnglazen verdelen. Garnalen erop leggen. Eventueel garneren met groen van bleekselderij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha