Demoisellekreeftjes met verse kruiden

Ingrediënten

  • 4 demoisellekreeftjes
  • boter
  • 1 teentje look
  • 4 soeplepels gehakte kruiden
  • sap van ? citroen
  • gemengde sla

Bereidingswijze

- Stoom de kreeftjes 5 min in een stoompot. Snij ze in twee en verwijder de darm en de maag. Schik ze op een ovenplaat of schotel. - Hak de look fijn en verdeel over de 4 kreeften. Leg daarna de klontjes boter op het kreeftenvlees, kruid met peper en zout en besprenkel met wat citroensap. - Overgiet met de kruiden en zet zo'n 8 a 10 minuten in de oven van 180?C. - Dien de kreeft op met wat gemengde sla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha