Een bijzondere pate van Geitenkaas en Tomaat

Ingrediënten

  • 100 gram zongedroogde tomaten
  • geweekt 250 gram zachte geitenkaas 75 gram Pecan- of walnoot.html" itemprop="name">walnoten
  • grog gehakt SERVEREN MET: vers gehakte Basilicum op volkorenbrood.

Bereidingswijze

Doe de Geitenkaas met tweederde van de tomaten in een blende of keukenmachine en pureer het mengsel bijna glad. Voeg de overige tomaten toe en draai tot ze kapotgaan. Zorg ervoor dat de textuur behouden blijft. Schep alles in een kom en voeg de noten toe. Roer goed om en schep de pate in individuele pate bakjes of in een serveerschaal. Zet in de koelkast. Serveer de pate, bestrooid met verse basilicum en serveer met geroosterde ciabatta, noten of volkorenbrood.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha