Een Herfst eirol met een heerlijke basilicumsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden.Courgettes wassen, de punten er af snijden, de courgette raspen. Eiwitten stijfkloppen en de eierdooiers erdoor scheppen met de tarwevolkorenbloem, wat zout en peper. Voorzichtig mengen, de courgette erdoor schepen het deeg over een met ingevet bakpapier beklede bakplaat verdelen, in de voorverwarmde oven schuiven. Zet de oven op 200 graden. Bak dit in ongeveer 25 minuten. Het deeg meteen van de bakplaat op een vochtige theedoek storten en oprollen. De vleestomaten korten tijd in heet water leggen, laten schrikken onder de koude kraan, ontvellen, het zaad verwijderen, sap en zaadjes door een zeef gieten en voor de saus bewaren, het vruchtvlees hakken. De roomkaas grof raspen, de deeglap weer openrollen, met tomaat en kaas beleggen, stevig oprollen, weer p de bakplaat leggen. Oven op 180 graden zetten. Bak nu in ongeveer 20 minuten de eirol en snij deze in plakken. VOOR DE BASILICUMSAUS Pureer olijfolie,pijnboompitten, Parmezaanse kaas, knoflook,in de keukenmachine en breng op smaak met zout en peper.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha