Een salade met gegrilde geitenkaas

Ingrediënten

  • 4 sneetjes stokbrood 2 stevige ronde geitenkaasjes (horizontaal gehalveerd ca. 65-100 gram per stuk)

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor.Snijd de gepelde teentjes knoflook doormidden. Voor de dressing: wrijf een grote kom in met de snijkant van het knoflook. Voeg de overige ingredienten toe en meng alles goed. Zet de grill op de hoogste stand. Rooster de sneetjes brood aan een kant, draai ze om en leg er een stuk geitenkaas op met de snijkant naar boven. Besprenkel ze met olie en rooster ze lichtbruin. Leg de gemengde blaadjes sla in een kom en schud ze om zodat ze met de dressing worden bedekt, Verdeel de blaadjes over vier borden en bedek ze met een geitenkaascroutton. Garneer ze met vers bielslook en serveer direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha