Een Thaise Rundvleessalade met veel kruiden

Ingrediënten

  • 450 gram lendenbiefstuk 3 el sojasaus 4 teentjes knoflook
  • uitgeperst 2 el limoensap 150 gram gemengde sla ? kop muntblaadjes ? kop korianderblaadjes ? kop basilicumblaadjes 1 komkommer
  • in schijfjes DRESSING 2 rode pepertjes
  • fijngehakt 3 el sojasaus 2 el limoensap
  • extra 2 tl palmsuiker 2 kalfrillimoenblaadjes
  • in reepjes

Bereidingswijze

Doe het vlees met sojasaus, knoflook en limoensap in een kom en laat het 10 minuten staan. Bak het vlees 1-2 minuten elke kant in een braadpan of onder de gril. Zet het vlees afgedekt apart. Verdeel sla munt, basilicum, koriander en komkommer over de borden. Snijd het vlees in dunne plakjes en leeg deze op de salade. Meng alle ingredienten voor de dressing. Giet de dressing over de salade en serveer.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 427x

Te vinden in: