Eieren gevuld met garnalenmousse en cocktailsaus

Ingrediënten

  • 6 hardgekookte eieren1 dl. zure room150 gr. Hollandse garnalen2 eetl.
  • fijngesneden bieslook2 eetl. zachte boterpeperzoutcitroensap
  • Voor de cocktailsaus:3 eetl. mayonaise2 eetl. ongezoete room1
  • eetl. tomatenketchup1 eetl. sherry medium1 theel. citroensapVoor de
  • garnering:partjes citroenkerstomaatjespeterselie

Bereidingswijze

Halveer de eieren, haal het eigeel eruit en mix dit samen met de garnalen, citroensap en de boter fijn in de keukenmachine.Op het laatst de room toevoegen en het geheel glad pureren.Voeg nu de bieslook toe en breng het eimengsel op smaak met peper en zout.In een spuitzak met een glad mondje doen en in de eiwithelften spuiten.Laat het mengsel in de koelkast ongeveer 1 uur opstijven.Maak nu de cocktailsaus door alle ingredienten door elkaar te roeren.Leg 3 halve eieren per persoon, met de bolle kant naar boven, op een ondergrond van mooie slablaadjes. Bedek de eieren nu met een lepeltje van de cocktailsaus en garneer met nog wat fijngesneden peterselie, kerstomaatjes, citroenpartjes en wat losse garnalen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 379x