Eieren in Gerookte Zalm

Ingrediënten


Bereidingswijze

Kook de eieren in 6-8 minuten bijna hard. Spoel ze af onder koud stromend water, pel ze en laat ze afkoelen. Bekleed de bodem en wand van de kopjes met plasticfolie. Bekleed ze daarna met plakjes gerookte zalmMeng de Huttenkase met bieslook en dille en breng hem op smaak met zout en (citroen)peper. Schep in elk vormpje een lepel van dit mengsel en duw er dan een ei in met de spitse kant naar beneden. Schep er Huttenkase op, verdeel die rond het ei en druk alles goed aanDek de bovenkant af met een stukje zalm en zet de vormpjes minstens 1 uur afgedekt in de koelkastVerwijder de grove steeltjes uit de waterkers en verdeel de blaadjes over vier bordjes. Keer op elk bordje een kopje en trek het vormpje voorzichtig omhoog. Garneer eventueel met een takje verse dille

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 464x

Jouw laatst bekeken recepten