Garnalen-Kerrie uit Birma

Ingrediënten

  • 1000 gr. grote garnalen
  • 1 eetlepel knoflookpoeder
  • 1/4 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel kurkuma
  • 4 middelgrote tomaten
  • in partjes gesneden
  • 1/4 kopje plantaardige olie
  • 2 middelgrote uien fijngehakt
  • 1 tube ansovispasta
  • 1 eetlepel gemalen koriander
  • 1 kopje heet water
  • 1 eetlepel tomatenpuree
  • zout naar smaak.

Bereidingswijze

De garnalen pellen en schoonmaken. Uien en tomaten snijden.Olie in een pan verhitten, de uien hierin fruiten tot ze glazig worden, vervolgens cayennepeper, ansjovispasta, kurkuma, knoflook en koriander toevoegen en 2 minuten koken. De garnalen erbij doen en nog 4 minuten koken. Tenslotte de tomaten en tomatenpuree toevoegen, er 1 kopje heet water bij gieten en nog 5 minuten koken.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 1233x

Jouw laatst bekeken recepten