Gebakje van verse vijgen

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Vijgen kruislings insnijden (niet doorsnijden) als een bloem. ? > Kaas in 8 stukjes verdelen. ? > Dressing : Olie en azijn mengen. ? > Krulsla plukken. ? > Sinaasappel schoon boenen, de schil raspen. ? > Vijgen vullen met kaas, wat sinaasappelrasp, snuifje cayennepeper en een beetje zout. ? > Vijgen dichtvouwen omwikkelen met een plakje ham en dit vastbinden met een takje rozemarijn.? Oven voorverwarmen op 180 ?C. ? > Druppel een beetje olie over de vijgen en laat ze 10 minuten bakken in de oven. ? > Maak een bedje van krulsla, besprenkel dit licht met dressing, plaats de vijg hierop en strooi wat gekneusde peperkorrels over het gerecht.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 736x

Jouw laatst bekeken recepten