Gebakken champignons in witte-wijnsaus met bosuitj

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de champignons schoon en snijd ze in vieren (kleintjes doormidden). Maar de bosuitjes schoon en snijd ze in ringen.Smelt de boter in een ruime koekenpan en bak hierin de uiringetjes in ca. 1 min. Al omscheppend op hoog vuur. Bak de champignons en de uitgeperste knoflook ca. 3 minuten mee. Schenk de wijn en de (slag)room in de pan, doe het ? bouillontablet erbij en breng alles aan de kook. Laat de saus op hoog vuur in ca. 3 minuten inkoken tot de saus lichtgebonden is. Breng de saus op smaak met zout en peper en roer de peterselie erdoor. Serveer er stokbrood bij. Eet smakelijk!

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha