gefrituurde gamba`s met harissadip

Ingrediënten


Bereidingswijze

kan ong. 2 uur vantevoren. snij de tomaten,verwijder het zaad en snij het vruchtvlees in blokjes. meng de blokjes met de knoflook en harissa door de gezeefde tomaten. breng op smaak met citroensap en wat zout. verwijder de broodkorst en wrijf het brood door een zeef. vermeng het met de chilipoeder,kurkuma en ketoembar en daarna met de koriander.verhit frituurolie tot 170 graden. wentel de gamba`s door de bloem,dan door het losgeklopt eiwit en paneer ze met het gekruide broodkruim. frituur ze ong. 2-3 min in de hete olie en laat ze op keukenpapier uitlekken. serveer met de tomaten harissadip.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 554x

Jouw laatst bekeken recepten