Gegrilde aubergines met geitenkaas, tomaat, rucola

Ingrediënten


Bereidingswijze

Zet de oven aan op de grillstand en laat deze goed heet worden. Snijd de paprika en tomaat in blokjes. Snijd de aubergines in de lengte in dunne plakken en grill ze in de grillpan. Draai de geitenkaas met de room in een keukenmachine fijn. Doe niet meteen alle room erbij, maar net zoveel tot het een smeuig en goed smeerbaar mengsel is. Besmeer elke plak aubergine met de geitenkaascreme. Leg er daarna wat paprika, tomaat, een paar blaadjes rucola en een blaadje basilicum op. Rol de plak op, zet het uiteinde met een prikkertje vast en snijd ieder rolletje doormidden. Leg de rolletjes op een platte schaal of een groot bord. Sprenkel er een beetje Bertolli Robusto Extra Vergine olijfolie en wat balsamico azijn over heen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha