Geitenkaas met gemarineerde asperges

Ingrediënten


Bereidingswijze

De geitenkaas met de melk mengen en beetje bij beetje de geklopte room toevoegen. Het blaadje gelatine in koud water weken en goed uitknijpen. Het blaadje met een lepel van de geitenkaascreme op een laag vuur laten smelten. De pan van het vuur nemen en de rest van de creme eraan toevoegen. Wanneer het een geheel is, de creme uit de pan nemen en in 4 vormpjes gieten om op te stijven.De asperges schoonmaken en in water met een beetje zout al dente koken. Olie, azijn en peper en zout mengen tot een vinaigrette. De geitenkaascreme uit de vormpjes nemen en op de borden leggen. Daar bovenop een paar asperges leggen. De vinaigrette rondom sprenkelen

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha