Gekookte eieren met sjalotjes, spekjes en Dubbele

Ingrediënten


Bereidingswijze

*De eieren halfzacht koken. *De sjalotjes schillen en het spek in reepjes snijden. *De olie verhitten in een koekenpan en de reepjes spek om en om bakken. *Goed roeren en de sjalotjes erbij doen. *Vervolgens het bier erdoor roeren en gedurende tien tot vijftien minuten op een lage hittebron laten pruttelen. * Op smaak brengen met peper en zout en binden met allesbinder* De sla goed wassen, laten uitlekken, in stukjes scheuren en over vier borden verdelen. *De eieren voorzichtig halveren, in het midden plaatsen en de saus erover gieten. *Garneren met gehalveerde kerstomaatjes en fijngehakte bieslook

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha