Gemarineerde kipfilet met rucola

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel de knoflook en hak ze fijn. Snijd de kipfilets in plakjes. Meng de kipfilet in een kom met knoflook, 2 eetlepels azijn, 2 eetlepels olie en peper. Laat de plakjes 10 minuten staan. Schil intussen de appel en snijd hem in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd de parten in de lengte in plakjes. Was de limoen en schil hem dun. Snijd de limoen in dunne schijfjes en verwijder de pitjes. Schep de kipplakjes uit de marinade. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de plakjes kip 3 minuten. Schep de kip uit de wok en houd ze warm in alu-folie. Roerbak in het achter gebleven bakvet de plakjes limoen en appel lichtbruin. Bestrooi het met peper. Sprenkel de azijn erover en schep het goed om. Verdeel de rucola over vier borden. Verdeel de kipplakjes en schijfjes limoen en appel erover.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha