gemarineerde visstukjes

Ingrediënten


Bereidingswijze

Pel en pers de knoflook. Doe alle ingredienten voor de marinade in een schaaltje. Snijd de vis in blokjes en roer door de marinade. Laat enige tijd intrekken (ikzelf maak dit vast klaar en zet het in de koelkast, vervolgens begin ik aan de voorbereidingen van het hoofdgerecht zodat de marinade lekker in kan trekken).Verhit de arachideolie in een wok of pannetje tot circa 180 graden (controleer door een druppel water op de olie te gooien; springt de druppel op het vet dan is het heet genoeg). Doe de gemarineerde visfilet in de hete olie en bak deze in circa 2 minuten gaar (afhankelijk van de grootte van de visstukjes).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha