Gerookte zalm met gevulde eieren

Ingrediënten

  • VOOR DE GEVULDE EIEREN:
  • -100 g gepelde grijze garnalen
  • -4 hardgekookte eieren
  • -40 g boter
  • -1
  • 5 th lepel scherpe mosterd
  • -zout
  • VOOR DE MIERIKWORTELROOM:
  • -1/8 l room
  • -60 g mierikwortel uit een potje
  • -2 th lepels citroensap
  • VERDER:
  • -8 slablaadjes
  • -240 g gerookte zalm= 8 plakken
  • -2 eetlepels gekleurde viskuit (kaviaar)
  • -4 gevulde groene olijven

Bereidingswijze

-pel de eieren en halveer ze -eigeel verwijderen en in een kom doen -roer eigeel glad met de boter, mosterd en wat zout -doe dit in de slagroomspuit en als rozetten in de halve eieren spuiten -garneren met de garnalen-klop de slagroom goed stijf en schep de mierikwortel en citroensap erdoor -vul de slagroomspuit met de mierikwortelroom en leg ze in de koelkast -slablaadjes wassen en droogdeppen en er een mooie schaal mee bekleden -rol de plakjes zalm op en leg ze stervormig op de sla -de rolletjes afwisselend vullen met 1/2 th lepeltje kaviaar en 1 olijf -plaats tussen elk rolletje een gevuld ei -spuit de mierikwortelroom in het midden van de schaal

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 710x

Jouw laatst bekeken recepten