Gevulde eieren

Ingrediënten


Bereidingswijze

Om de precieze kooktijd te kunnen opnemen, worden eieren altijd in kokend water gelegd!******Het 'schrikken' van een ei onder de koude kraan vergemakkelijkt het pellen.******Verse roomkaas is verkrijgbaar onder merknamen als Mon Chou en St. Moret.1-Halveer de eieren, haal de dooiers uit de helften en prak ze fijn. 2-Meng de fijngeprakte eierdooiers met de nadere ingredienten en zout en peper naar smaak. 3-Vul een spuitzak met een gekarteld spuitmondje met het eierdooiermengsel en spuit het in de eieren of schep het eierdooiermengsel met een theelepeltje in de halve eieren. Vullingen waarin kleine stukjes zitten kunnen met een gladde spuitmond gespoten worden. 4-Garneer de eieren met de bijpassende garneringen(toefjes peterselie, toefjes dille, sprietjes bieslook, reepjes paprika, partjes kerstomaat, stukjes augurk, plakjes radijs, kappertjes etc.).

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 576x

Jouw laatst bekeken recepten