gevulde knoflook champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

Maak de champignons schoon. Breek de steeltjes uit de champignons en hak ze fijn. Pel de teentjes knoflook en hak ze fijn. Verwarm de boter in een klein pannetje en stoof de knoflook met de champignons op een laag vuur tot het vocht verdampt is. Laat dit mengsel afkoelen en kneed het met room, wat peper, zout en de Italiaanse kruiden door de tartaar. Vorm er 12 of 16 balletjes van en druk in elke champignon een balletje. Zet de champignons in een ovenschaaltjeVerwarm de oven voor op 200 ?C en laat de champignons in ca. 15 minuten gaar worden

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 388x

Jouw laatst bekeken recepten