Gevulde rode paprika

Ingrediënten


Bereidingswijze

Neem voor de aardappelblokjes bij voorkeur zoete-aardappelblokjes en neem bij voorkeur kleine kastanjechampignons. Pureer de komkommer en blancheer de aardappel- en courgetteblokjes. Snijd de gedroogde tomaten in vierkantjes. Schil de paprika''s met een dunschiller, halveer ze en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprikahelften in dunne plakken en leg deze, elkaar iets overlappend, op plasticfolie. Week de gelatine in ruim koud water. Knijp de gelatine uit en laat de gelatine op een klein vuur of in een kommetje in de magnetronsmelten. Roer de gelatine door de komkommerpuree en breng de puree op smaak met peper en zout. Klop de room lobbig en spatel de room door de komkommerpuree. Schep de geblancheerde aardappel, courgette en tomaat door de bavarois en laat het geheel licht geleren. Doe de bavarois over in een spuitzak en spuit de bavarois op de paprikaplak. Rol het geheel op, wikkel de rol in plasticfolie en leg de rol enkele uren weg in de koelkast. Borstel de champignons schoon. Maak een marinade van de olie, ros?, knoflook, laurier, rozemarijn en tijm en schep de champignons hierdoor. Laat de champignons minimaal twee uur marineren. Blancheer de asperges beetgaar en spoel ze koud onder de kraan. Snijd de paprikarol in stukken en snijd ieder stuk in de lengte diagonaal door. Zet de stukken op de borden en garneer met de gemarineerde champignons en asperges.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 515x

Jouw laatst bekeken recepten