Ham-aspergecocktail

Ingrediënten

  • 2 scharreleieren
  • 1 blikje slierasperges
  • 100 g achterham (C1000 Vers)
  • 4 el mayohalf (C1000 Selectie)
  • 2 tl groene pesto
  • versgemalen peper
  • zout
  • 4 blaadjes kropsla
  • 1 el fijngehakte peterselie

Bereidingswijze

15 min. Kook de eieren in ? 10 min. Hard. Laat ze schrikken onder koud stromend water, pel ze en hak ze fijn. Laat de asperges uitlekken, snijd er 4 mooie puntjes af voor de garnering en snijd de rest in stukjes. Hak de ham fijn. Meng de eieren met de asperges, de ham, de mayohalf, de pesto en peper en zout naar smaak. Was de sla en dep de blaadjes droog. Verdeel ze over 4 mooie coupes en schep de cocktail erop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha