Hollandse Garnalen en Mosselschelpjes

Ingrediënten

  • ? kropje sla
  • 1 klein blikje mandarijnpartjes
  • 100 g gekookte mosselen
  • 100 g gepelde Hollandse garnalen
  • 8 eetlepels cocktailsaus
  • 4 partjes citroen
  • 4 toefjes peterselie

Bereidingswijze

Snij de sla in smalle reepjes en verdeel deze over 4 grote schelpen of schaaltjes. Laat de mandarijntjes uitlekken en meng ze met de mosselen en de garnalen. Verdeel ze over de 4 schelpen en schep de saus erover. Garneer met de partjes citroen en de peterselie.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 255x

Jouw laatst bekeken recepten