Kip in duizend jarige bouillon

Ingrediënten


Bereidingswijze

Sla 30 gr gember plat en snij 2 lente-uitjes in stukjes van 4 cm. Vermeng dit met de overige ingredienten van de duizendjarige bouillon en breng het geheel in een grote pan aan de kook. Was de kip onder stromend water en verwijder de uiteinden van de vleugels en de poten. Voeg toe aan de bouillon en breng het geheel net tegen de kook aan. Zet het vuur laag en kook de kip gedurende 45 minuten. Schuim zo af en toe de bouillon af. Draai de kip om na 15 minuten. Laat de kip afkoelen in het vocht. Droog de kip af en smeer hem in met 1 theelepel sesamolie. Hak de kip in stukken. Snij 1 lente-ui in dunne reepjes. Leg de kip op een schaal en garneer met de reepjes lente-ui.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 562x

Jouw laatst bekeken recepten