KIPFILET FUME MET MANGO-VINAIGRETTE

Ingrediënten


Bereidingswijze

Mango schillen en langs de pit in plakken snijden. Mangoplakken in kleine blokjes snijden. Knoflook pellen en fijnhakken. Balsamicoazijn, chutney en olie tot een dressing roeren. Mangoblokjes en de knoflook toevoegen. Met een scherp mes met de draad mee dunne repen kip snijden. Rucola met 1 eetlepel dressing mengen en op het midden van de 4 borden schikken. Plakjes kip in een waaiervorm tegen de rucola leggen. De rest van de dressing nog even doorroeren en over de kipfilet sprenkelen. In een droge koekenpan de pijnboompitten roosteren en over de salade strooien. Garneren met de groene kruiden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha