Meg's Eendenborstfilet met rode portsaus

Ingrediënten


Bereidingswijze

1: Vel van de eendenborst met een scherp mes in ruipatroon inkruisen. eendenborst bestrooien met zout, peper en tijm. In koekenpan 1 eetlepel boter verhitten. Filets op velkant ca. 5 minuten bakken, keren en aan andere kant ca. 1 minuut dicht schroeien. Filets uit de pan nemen.2: Ca. 3 eetlepels bakvet achterhouden, rest weggooien (of aardappeltjes in bakken!). Port en azijn bij in pan achtergebleven balkvet schenken en aan de kook brengen. Port in ca. 2 minuten op middelhoog vuur iets laten inkoken, af en toe roeren. Eendenborstfilets ca. 3 minuten aan beide anten in saus verwarmen, Uit pan nemen en op plank leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha