Pannenkoekjes gevuld met camembert en appelstroop

Ingrediënten

  • 2 camembertkaasjes
  • 1 pakje pannenkoekmix
  • 4 eetlepels zoetzure chilisaus
  • 8 preilintjes (1 cm. breed en 20 cm. lang)
  • versgemalen peper
  • zout
  • 6 el appelstroop met een scheutje water

Bereidingswijze

Dompel de preilintjes eerst even in kokend heet water en spoel ze dan koud af. Maak het pannenkoekenbeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak hiervan 8 dunne pannenkoekjes(flensjes) en laat deze afkoelen. Verdeel de camembert in 8 stukken en kruid deze met wat peper en zout. Besprenkel ze met de chilisaus en laat ca. 30 minuten marineren. Leg de koude flensjes op het werkvlak en leg op ieder flensje een stukje camembert en wat van de chilisaus. Maak van de flensjes kleine knapzakjes en bind deze dicht met een preilintje.Zet deze zakjes op een licht ingevet ovenplateau en plaats dit in een voorverwarmde oven op 200?C. gedurende 5-8 minuten. In de tussentijd de appelstroop met een scheutje water verwarmen. Zet per persoon 2 zakjes op een voorverwarmd bordje en sprenkel de saus over de zakjes. Serveer dit direct.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 334x