Pasteitje met garnalen-champignonragout

Ingrediënten


Bereidingswijze

Borstel de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Blancheer ze 1 minuut in kokend water. Laat ze uitlekken. Verwarm de pasteibakjes voor volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Smelt de boter in een pan en roer de bloem door de boter. Voeg nu beetje bij beetje, steeds roerend, de warme visbouillon toe. Laat de saus enkele minuten zachtjes koken. Voeg de champignonplakjes en room toe. Breng op smaak met eventueel wat zout en de cayennepeper. Roer er op het laatste moment de garnalen door. Houd enkele garnalen apart. Laat de ragout nu niet meer koken. Leg de warme pasteibakjes op de borden. Vul de bakjes met de ragout. Leg er enkele garnalen bovenop en strooi er een beetje peterselie over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha