pat de riz de veau

Ingrediënten

  • 1) 500 gr zwezerik in blokjes
  • 1) 30 gr. boter
  • 2) 2 gehakte sjalotten
  • 2) 2 dl jus de veau
  • 2) 1 laurierblad
  • 2) 3 gehakte basilicumblaadjes
  • cognac naar smaak
  • 3) 300 gr. kalfspoulet
  • 3) 100 gr. varkenspoulet
  • 3) 1 eiwit
  • 4) 1
  • 5 dl slagroom
  • 5) 100 gr. gekookte ham brunoise
  • 5) 20 gr. gehakte truffel

Bereidingswijze

1 aanzetten 2 jus van maken 3 in de cutter doordraaien en 4 toevoegen 5 doorspatelen. in vormen in vetspek pocheren in de oven ( ?35 min)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 477x

Jouw laatst bekeken recepten