Peperoni Marinati(gemarineerde paprika's)

Ingrediënten

  • 750 gr rode
  • groene en gele paprika's2 teentjes knoflook2 ansjovisjes1 el citroensap2 el extra vergine olijfoliezoutvers gemalen peper

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor, was de paprika's en snijd ze doormidden, verwijder de zaadjes en de zaadlijsten. Leg ze met de binnenkant naar beneden in een vuurvaste schaal. Bak ze in de oven bij 200 gr ongeveer 35 minuten. Neem de schaal uit de oven, leg er een vochtige doek overheen en laat het even afkoelen.Ontvel de paprika's en snijd ze in repen. Vang het vocht dat zich in de schaal verzameld heeft op. Snijd de knoflook en de ansjovis in kleine stukjes. Meng het paprikavocht met het citroensap, knoflook, ansjovis, olie, zout en peper en giet dat over de repen paprika. Laat het 6 uur marineren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 434x

Jouw laatst bekeken recepten