"GARNAALCOCTAIL MET WALNOTEN EN CACTUSVIJG&qu

Ingrediënten

  • 6 krabstaafjes(in stukjes van +/-1cm dik)/200gr.reuzegarnalen/16 scampis(van pel ontdaan
  • en gebakken)/mengeling van ijsbergsla en kropsla(in slierten)/50 gr.grof gehakte walnoot.html" itemprop="name">walnoten/1 cactusvijg(van pel ontdaan
  • in blokjes)/coctailsaus(gekocht of zelfgemaakt)en aangelengd met een klein beetje water/peper(naar believen)/dille(naar believen)/1
  • 5 tomaat(in blokjes)/1 selderstronkje(in kleine stukjes).

Bereidingswijze

*Alles moet in laagjes op elkaar/leg de helft van de slamengeling als basis op de bodem van 2 kommen/strooi elk de helft van de selderblokjes in de kommen/strooi in elk van de 2 potjes 1/3 v/d krabstukjes/strooi nu de helft van de tomaat erop/verdeel nu de walnoten over de kommen/strooi nu 50gr.garnalen in elk van de kommetjes/giet nu een beetje aangelengde coctailsaus erover/leg nu de andere helft van de slamengeling erop/strooi nu de rest van de krabstukjes erop/nu de andere helft van de tomaat/nu nog eens 50gr. garnalen in elk van de potjes/nu nog eens saus erover/leg nu in beide potjes 8 scampis(gebakken!)mooi bovenop/schil de cactusvijg(doe handschoentjes om),en snij het mooie rode vruchtvlees in blokjes,en verdeel over de 2 garnaalcoctails/strooi nog wat dille,en peper erop.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha