"Sopa de ajo y pan integral"

Ingrediënten


Bereidingswijze

Gepocheerd ei. Kook water met wat zout en azijn.Doe het ei in een kopje en kook dit in het water gedurende 4 minuten.doe dit met de volgende 3 eieren ook.Hou het water apart om ze later te kunnen verwarmen.Kook in een pan 80 ml olijfolie en bak hierin de gehalveerde teentjes knoflook op een heel laag vuur.Bedoeling is om de olie smaak te geven en de knoflook licht te bruinen.Wanneer de knoflook lichtbruin is het geroosterdbrood toevoegen en licht aanbakken.Maak met een houten lepel het brood nu fijn.Voeg nu 1 liter kokend water toe en 8 gr. zout.Laat dit nu 2 minuten doorkoken.Zet apart. Kook nu 100 gr water met 100 gram suiker en maak hier een stroop van.In een bol de kaaswrongel en de geraspte kaas mengen.Verwarm een koekepan(antibakpan)en bak hier de gewassen blaadjes spinazie aan met aanhangend water licht aan, bestrijk nu met het penseel de blaadjes spinazie met de stroop en laat het licht karamaliseren.Zo verkrijg je een krokante blaadjes.Voeg nu de gemengde kaas toe in het blaadjes spinazie en maak hier kleine pakketjes van in totaal 8 stuks.Zet apart.Snij de gepocheerde eieren mooi bij en verwarm deze kort (1 min.)Verwarm intussen de soep en serveer deze zeer heet in een mooi diep bord. Voeg nu het ei en de pakketjes spinazie toe. Stooi op het ei wat Maldon zout.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 688x

Jouw laatst bekeken recepten