Rode biet met cantadou

Ingrediënten


Bereidingswijze

In een kommetje (ik gebruik liever een klein afsluitbaar potje) de olie, limoensap, honing tot vinaigrette kloppen (of in het potje schudden). Knoflook pellen en boven vinaigrete uitknijpen. Op smaak brengen met peper, zout en reepjes basilicumblad (of een ander kruid). In een kom de Cantadou (of paturain of Monchou of andere roomkaas) mengen met de zure room. Ontdoe de gekookte bietjes van hun schil en snij in 5 mm dikke plakjes.bestrijk de plajes biet met het kaasmengsel en stapel zo op tot een torentje van zo'n 15 cm. Als laatste het ronde topje terugzetten. Zet het torentje midden op een bordje en giet de vinaigrette er over.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 509x

Jouw laatst bekeken recepten