Romig rolletje van gerookte zalm met champignons

Ingrediënten


Bereidingswijze

? Pel en snipper het uitje, borstel de champignons schoon en snijd deze in dunne plakjes. ? Fruit het uitje in een beetje boter zacht en glazig en schep de ui uit de pan. ? > Doe de rest van de boter in de pan en bak hierin op hoog vuur de champignons lichtbruin en knapperig, schep ze uit de pan en hak ze in kleine stukjes. ? > Laat de ui en champignons afkoelen en roer de fijngehakte dille en creme fraiche erdoor en breng op smaak met versgemalen peper en een beetje zout.? > Verdeel het paddestoelmengsel over de plakjes zalm en rol de plakjes op. ? > Leg op elk bord 2 gevulde zalmrolletje, garneer de rolletjes met 1 eetlepel creme fraiche langzij en aan de andere zijde met een takje dille. ? Toast het witbrood, verwijder de korstjes en snijd het tweemaal kruislings door. ( 4 driehoekjes per sneetje)

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha