Romige Slasoep met garnalen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was de bladeren sla en laat de nerven zitten. Pel en snipper de sjalotjes en de knoflook.Verhit de boter in een ruime pan, bak de sjalotjes en de knoflook goudbruin. Voeg de sla toe en bak het even mee. Voeg de visbouillonblokjes samen met 1 liter water aan de sla toe. Laat de soep ca. 10 minuten zachtjes koken. Was en hak de dille. Was en snij de tomaat in kleine blokjes. Spoel de garnalen onder stromend koud water. Voeg de slagroom toe aan de soep en breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Voeg de garnalen, dille en de tomaat toe en warm de soep nog ca. 3 minuten voor het uitserveren.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 462x

Jouw laatst bekeken recepten