Room Pate balletjes gewenteld in verse kruiden

Ingrediënten

  • 300 gram roompate 75 gram boter 1 eetlepel cognac 80 gram Boursin 3 zakjes verse bieslook 2 zakjes verse dille 1 kropje lollo rosso

Bereidingswijze

In een kom de pate, boter, cognac en roomkaas door elkaar roeren tot een smeuig mengsel. Mengsel afgedekt 4 uur in de koelkast laten opstijven. De bieslook en de dille apart fijn knippen. Met een theelepel het patemengsel uit de kom op een koele hand scheppen en er 64 balletjes ter grootte van een knikker rollen. De helft door de bieslook en de helft door de dille rollen. 16 slablaadjes wassen en droog slaan en over 8 bordjes verdelen. Op elk bordje 4 bieslookballen en 4 dille balletjes leggen.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha