Salade met rauwe paddestoelen

Ingrediënten


Bereidingswijze

Was en droog de sla. Snijd het lelijke gedeelte van de steel van de schoongeborstelde champignons. Snijd de champignons in zo dun mogelijke plakken. Besprenkel de plakken met citroensap. Roer mayonaise en melk door elkaar tot een dunne slasaus.Maak de sla aan met de slasaus. Verdeel de sla over 4 borden. Bak de plakjes bacon in een koekenpan met anti-aanbaklaag lichtbruin en knapperig. Verdeel de plakjes champignons over de slablaadjes. Besprenkel de champignonplakjes met olijfolie. Strooi er een beetje zout, versgemalen peper en kappertjes over. Garneer elk bord met 3 knapperige plakjes bacon.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha