Salade van avocado, asperges en blauwe kaas

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd ee nstukje van de onderkant van de asperges. Verkruimel de roquefort. Roer de kruimels door de yoghurt. Maak de vinaigrette : roer olijfolie en balsamico-azijn door elkaar.Kook de asperges 5 minuten in water met een beetje zout. Doe de asperges in een vergiet en spoel ze af met koud water. Laat de asperges uitlekken en afkoelen. Verdeel de slablaadjes over 4 borden. Verdeel de asperges over de slablaadjes. Besprenkel het met de vinaigrette. Snijd de avocado's in de lengte doormidden. Verwijder de pitten en schil. Plaats op elk bord in het midden van de sla een halve avocado met de holte naar boven gericht. Vul deze holte met de roquefort-yoghurt.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha