salade van groene asperges met gemarineerde rauwe

Ingrediënten


Bereidingswijze

Avond tevoren zalmfilet in dunne plakken snijden (dit gaat heel goed als je de zalm vooraf even ? 30 min in de vriezer hebt gelegd). Zalm overgieten met 2 eetl citroensap en een nacht laten marineren. Asperges wassen. Onderkant ? 3 cm afsnijden (wordt niet gebruikt) en overige deel in schuine stukken van ? 2 cm snijden. Asperges in water met zout bijna gaar koen (? 8 min). Lente-ui in fijne ringetjes snijden. Zalmfilet in dunne reepjes snijden.Druivenpitolie verwarmen. Asperges hierin snel omscheppend verwarmen. Van vuur af de rest van het citroensap toevoegen en op smaak brengen met peper en zout. Aspergekoppen opzij leggen. Rest asperges vermengen met zalm en lente-ui.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha