Salmon con jamon serrano y vinagretta

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snijd de zalmfilet in 16 gelijke stukjes en doe er zout en peper op, en enkele druppels citroen< Snijd de plakjes serranoham in tweeen voor 16 plakjes. Pers de halve citroen uit en rasp de citroenschil. Saus: meng de 2dl zure room met 1 theelepel citroenrasp, zout en peper en het sap van de citroen.Doe op elk stukje zalm een blaadje basilicum, en rol elk stukje zalm op in 1 plakje serranoham, en zet vast met een cocktailprikker. Laat de olie heet worden in de koekepan en bak de zalmrolletjes snel krokant en gaar. Laat even uitlekken op keukenpapier en serveer met de saus er apart bij.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 666x

Jouw laatst bekeken recepten