Terrine van geitenkaas met gegrilde paprika

Ingrediënten


Bereidingswijze

Roer de gegrilde paprika?s door de balsamico-azijn en kruid ze met zout en peper. Roer de geitenkaas en de feta door elkaar tot een gladde massa. Kruid het mengsel met zout, peper en thijm. Week de blaadjes gelatine in water. Verwarm de room zonder hem te laten koken en los de uitgeknepen gelatine op in de roomWeek de blaadjes gelatine in water. Verwarm de room zonder hem te laten koken en los de uitgeknepen gelatine op in de room. Zeef de room en voeg deze toe aan het kaasmengsel. Vet een terrinevorm in met olie en bekleed hem met plasticfolie. Schep de helft van het kaasmengsel in de vorm en zet alles een minuut of tien in de koelkast. Verdeel de paprika?s over het kaasmengsel en laat aan elke kant ca. 1 cm. vrij. Schep de andere helft van het kaasmengsel op de paprika?s. Vouw de folie naar binnen. Zet de vorm in de koelkast en laat alles minstens 2 uur rusten.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha