Tonijntartaar

Ingrediënten


Bereidingswijze

Snij 150g verse tonijn in kleine blokjes en zet dit afgedekt in de koelkast. Was een 1/4 rode peper, verwijder de zaadjes en snij de peper fijn. Pel 1 teentje knoflook en een 1/2 sjalotje en hak ze fijn. Schil en rasp 1cm verse gemberwortel. Was 1 takje peterselie, dep deze droog en hak de peterselie grof. Meng alle ingredienten door de tonijn, voeg 1 eetlepel olijfolie toe en breng op smaak met fijn zeezout. Vorm van de tonijn 2 tartaartjes en zet ze nog ca. 15 minuten in de koelkast. Was 25g veldsla en verdeel deze over 2 bordjes. Serveer de tonijntartaartjes op de sla.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 439x

Jouw laatst bekeken recepten