Verse zalm en asperges...

Ingrediënten

  • Een flinke zalmfilet
  • reken op 100 gram pp; een pond asperges; verse hollandaisesaus of een zakje hollandaisesaus
  • boter
  • zout
  • peper
  • suiker
  • citroensap en mp saffraan; evt gratineerkaas.

Bereidingswijze

Schil de asperges en snijd ze in vieren(mocht je dit jammer vinden houd ze dan heel en maak het gerecht in een langwerpige ovenschaal waaruit je serveert; kook de asperges in vieren gesneden gaar in ongeveer 25 minuten met zout, peper en citroensap, laat even rusten; snijd de zalm in dunne plakjes; vet de ovenschaaltjes in met boter, maak de hollandaisesaus met het kookvocht van de asperges en de mespunt saffraan.Leg de stukjes asperges en de plakjes zalm om en om in de schaaltjes, giet hier de lauwe hollandaisesaus overheen. Verwarm voor serveren de schaaltjes in magnetron of oven, en kleur ze goudbruin met of zonder kaas onder de grill.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 586x

Jouw laatst bekeken recepten