Waterzooi van kipfilet met asperges en kervel.

Ingrediënten


Bereidingswijze

Schil de asperges grondig en kook ze gaar in ruim gezouten water.Leg de tomaten een paar tellen in kokend water, spoel ze koud en trek het velletje eraf. Snijd ze in vieren, verwijder de pitten, en snijd het tomatenvlees in blokjes.Kook de kipfilets gedurende 10 tot 12 minuten gaar in de bouillon. Neem de kipfilets uit de pan en houd ze warm onder aluminiumfolie. Breng 3/4 van de bouillon aan de kook en laat tot de helft inkoken. Voeg de room toe en breng opnieuw aan de kook. Klop er de boter onder en breng de saus op smaak met peper, zout en muskaatnoot.Snijd de gekookte asperges in stukjes van 5 cm en voeg ze toe aan de saus, samen met de gehakte kervel en de blokjes tomaat.Serveer de waterzooi in diepe borden.

Wat vind je van het recept? Geef je mening!

0 0

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties. Ben jij de eerste die reageert op dit recept?

Reageer zelf op dit recept

kaptcha

Gebruiker acties

Over dit recept

  • Aantal keer bekeken: 730x